de Boei

Hartelijk welkom bij Restaurant De Boei te Asselt!

Menukaarten

Onderstaand vind u al onze actuele menukaarten.

Ontbijt
Lunchkaart 
Dinerkaart
Kinderkaart
IJs- en dessertkaart
Zoetigheid en Hapjes
High tea
Kids high tea
High Wine en Bier

Zomermenu 2020
Picknickarrangementen

Drankenassortiment
Wijnkaart

Door de corona maatregelen en het advies om nog steeds afstand te bewaren is het nog steeds mogelijk om onze gerechten af te halen om thuis te nuttigen. Zowel van de lunch- als dinerkaart zijn alle gerechten geschikt te maken om af te halen (uitgezonderd dranken en ijscoupes). Bestel tijdig zodat wij de gewenste afhaaltijd kunnen realiseren. 

 

Daarnaast verzorgen wij ook graag uw speciale gelegenheden en / of evenementen. Van groepslunches en diners tot recepties en bruiloften of feestavonden, de culinaire mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Denkt u bijvoorbeeld aan geserveerde keuzemenu’s, tapas, high tea en warm – koude buffetten. Het is ook mogelijk om een avond op te luisteren met (live) muziek. Voor een feestavond is onze maximum capaciteit 120 personen, voor een diner is het maximum 80 personen.

Door de coronaregels zijn onze mogelijkheden met betrekking tot de ontvangst van groepen uiteraard afwijkend van normaal. Voor meer informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Voor uw offerte op maat kunt u altijd terecht met uw specifieke wensen. Via e-mail kunt u ons laten weten hoe u uw evenement wilt invullen, waarna u van ons een uitgewerkt voorstel ontvangt.

Wilt u uw vrienden en bekenden ook kennis laten maken met ons? Denk dan eens aan een cadeaubon. Deze kunt u voorzien van een zelf te bepalen bedrag dat men naar eigen keuze bij ons kan besteden of een specifiek gerecht, zoals bijvoorbeeld een high tea of high wine!