Vanaf maart 2020 is de hele horecasector zoals we die kenden voorgoed veranderd. We hebben nieuwe werkwijzen moeten hanteren, andere vormen van horeca toegepast, veel van onze gasten moeten vragen alsook geduld en flexibiliteit van ons team. Met veel liefde hebben we dat allemaal samen gedaan en alle stormen doorstaan.

In juli 2021 kwam er naast alle ‘corona geweld’ ook nog een vloedgolf over ons heen met het hoog water. Net weer opgestart en met minder maatregelen lekker aan de slag en toen stond alles helemaal stil.

Wederom met veel liefde, geduld en tomeloze inzet van iedereen om ons heen kunnen we alleen maar heel blij zijn met het resultaat.

We waren door de jaren heen toch wel echt uit onze bar gegroeid, die nu verdubbeld is in ruimte en veel optimaler is ingedeeld. En zonder dat we hiervoor plaatsen hebben moeten inleveren. Onze heerlijke serre ruimte bleek ook niet bestand tegen zoveel water dat in zo’n korte tijd naar ongekend peil steeg en we moesten afscheid nemen van ons ‘rode aquarium’. Daarvoor in de plaats hebben we een splinternieuwe buitenruimte geplaatst met een nieuwe ingang, nieuwe vloer, meer ruimte en voorzien van airconditioning en zonwering voor de vele zonnige dagen die we hopelijk gaan krijgen deze zomer, maar nog steeds heerlijk verwarmd tijdens de koude dagen.

Het volledige restaurant is gerenoveerd, opgefrist en meer in lijn gebracht met ons en de huidige tijd. Een plaatsje aan de sfeervolle open haard, in de heerlijke, lichte serre, binnen aan het raam met prachtig uitzicht op de Asseltse Plassen of aan een hoge tafel of de bar met een goed zicht over het hele restaurant. Het kan allemaal!

De ruimte is ook nog steeds multifunctioneel in te delen en geschikt te maken om er feesten te vieren, gezelschappen te ontvangen of met een groep te dineren. Voor meer mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Tot snel!