de Boei

Hartelijk welkom bij Restaurant De Boei te Asselt!

Ons Team

Geen horecabedrijf zonder topteam! Dit zijn wij:

1. Mijn naam is Vincent, sinds 1 april 2011 eigenaar en chef kok van De Boei, samen met Charlotte. Ik ben 36 lentes jong, geboren in Maastricht en met mijn 1.88M, blauwe ogen en bruine haren een echte sfeermaker.

Uiteraard vind ik het belangrijk dat er hard en serieus gewerkt wordt, dat moet ook wel om te kunnen presteren zoals wij doen, maar dat kan zeker met de nodige humor en gezelligheid!

Ik ben vader van een dochter van 4,5 en een zoontje van bijna 1. Ik heb ook 1 zus, Sandrine.

Sinds een aantal jaren wonen we ook in Asselt, waardoor tuinieren wel een soort van hobby is geworden. Ik sport ook graag, doe aan snowboarden, vertoef ook graag op het water en hou van reizen.

Van begin tot nu is het hebben van de zaak 1 groot avontuur en doen we het nog altijd met evenveel plezier als in het begin. We hebben al zoveel gedaan en meegemaakt en ik hoop dat daar de komende jaren nog veel mooie momenten bij komen!

 

2. Hallo, ik ben Charlotte! Al sinds 1 april 2011 gastvrouw van De Boei toen ik samen met Vincent ons restaurant aan de Maasplassen ben gestart. En nu zijn we gewoon ons 10-jarig jubileum aan het vieren, de tijd is gevlogen!

Ik ben geboren op 27 januari 1986 in Heerlen, opgegroeid in Valkenburg samen met mijn 2 zusjes, Joëlle en Caroline en inmiddels moeder van Yva en Vygo. Ik heb groen/bruine ogen,  bruin haar en ben 1.68M lang.

Ik mag graag uit eten gaan of een terrasje pakken met vriendinnen, ik doe aan wintersport en spring graag op mijn (elektrische 😉 bakfiets met de kinderen.

Hoewel druk in combinatie met gezin, huishouden, familie en vrienden werk ik nog steeds heel graag. Ik krijg er energie van en hou van de drukte op het terras in de zomer, lekker buiten zijn en de knusse sfeer in het restaurant tijdens de donkerdere dagen. Kortom, we zijn nog lang niet klaar in Asselt!

 

3. Hey, hier ben ik, DE Anushan! Idool en voorbeeld van al mijn collega’s en goed voor heel veel gezelligheid!

Vanaf het begin ben ik werkzaam bij de Boei en heb ik met Vincent en Charlotte samen het bedrijf zien groeien. Ik ben geboren op 3 april 1993 in Kerkrade en woon met mijn ouders en broertje Nithushan in Roermond.

Ik studeer nog en in mijn vrije tijd kijk ik graag Netflix en ga ik regelmatig chillen met vrienden of gezellig uit eten en kies ik bij voorkeur een goede pasta of iets uit de Oosterse keuken.

Met mijn vrolijke verschijning van 1.76M, zwarte haren en bruine ogen speel ik de hoofdrol in veel verhalen bij de Boei. Ik was immers ook eigenlijk overal wel bij. Vroeger aten we na het werk nog allemaal samen uitgebreid een maaltijd en dat werd regelmatig heel laat en gezellig!  Verjaardagsfeestjes, personeelsuitjes, werkdagen van 15 uur, halverwege de dag komen bijspringen, uithelpen in de keuken,  etc. ik heb het allemaal gedaan en blijf dat ook nog wel even doen!

4. Hoi, ik ben Manouk! Sinds 1 oktober 2018 werk ik bij de Boei. Na een opleiding tot horeca ondernemer/manager en enkele jaren ervaring op te hebben gedaan werk ik nu met veel plezier in Asselt. Naast werken hou ik ook van lekker eten, bakken en series kijken. Ik ben geboren in Horn op 08-02-1992 en heb een zus, Saskia en een jonger broertje Guus. Mijn ogen en haarkleur zijn beiden bruin en ik ben 1.68M lang.

Een van de leukste ervaringen tot nu toe bij de Boei was het eerste personeelsfeest waar ik mee naartoe mocht, dat was me het feestje wel…

 

5. Mijn naam is Gijs Jansen en samen met mijn ouders en zusjes-tweeling Aniek en Nadêche woon ik in Swalmen. Mijn hobby’s zijn vissen, fitness en chillen, liefst met een goeie pizza. Sinds 04 april 2017 maak ik deel uit van het keukenteam bij De Boei. Ik heb al veel meegemaakt bij de Boei, maar het meest memorabele tot nu toe was dat een van mijn collega’s tijdens de treinreis terug van personeelsfeest een redelijke ravage achterliet in de trein….

Ik ben geboren op 29 oktober 2001 in Swalmen en heb blauwe ogen met rossig haar, waar al mijn keuken collega’s mij maar al te graag op wijzen en ik ben 1.83M lang.

6. Ik ben Jarno en sinds 2019 lid van Team de Boei. Ik kende Pieter en Robin al en na hun verhalen over personeelsfeestjes en de goede teamsfeer wilde ik mij graag aansluiten bij de crew en werk ik sindsdien met veel plezier in de bediening. Naast mijn opleiding ga ik graag sporten of iets leuks doen met mijn zusje Femke. Ik kan ook erg genieten van een goede pasta met kip, spekjes en spinazie, als er maar geen saus op zit!

Ik ben geboren op 14 september 2001 in Roermond, met blauwe ogen, blond haar en ben 1.79M lang.

7. Ik ben Bart (1.82M), geboren in Venlo op 22 augustus 2003 met blauwe ogen en blond haar. Ik werk bij de Boei sinds 2018, ben begonnen in de afwas en werk inmiddels in de keuken. Ik volg mijn opleiding ook in die richting dus alle extra werkervaring is meegenomen. Niet alleen ik werk bij de Boei, ook mijn oudere broer Stan maakt deel uit van het team. Ik heb ook nog een zusje, Anouk. Mijn hobby’s zijn voetballen en friet eten.

Mijn werkdag kan pas echt niet meer stuk als ik met Anushan mag werken, mijn grote voorbeeld en idool!

8. Hello! Ik ben Pascal en behoor tot de ‘oude garde’ bij de Boei. In mei 2014 ben ik begonnen in de bediening en ik werk nog steeds met veel plezier. Af en toe ook met een ‘oeps momentje’ hier en daar, maar gelukkig ben ik niet de enige en is er met mij in de beurt altijd iets te lachen! Ik ben geboren op 31 augustus 1995 in Roermond en heb 1 oudere zus, Nandy. Ik studeer en woon gedeeltelijk in Breda, maar in de weekenden kom ik het liefst terug naar Roermond om met vrienden of collega’s te borrelen, lekker sushi te gaan eten of een festival te bezoeken. Met mijn 1.72M, blonde haren en bruine ogen ben ik een vertrouwde verschijning in Asselt en dat zal ook nog wel even zo blijven!

9. Mijn naam is Stan van Wijlick, geboren op 17 mei 2002 in Venlo, met groene ogen, rossig haar en inmiddels 1.88M lang. Ik volg een opleiding tot meubelmaker, maar in het weekend sta ik in de bediening sinds april 2019. Door mijn broertje Bart ben ik in Asselt terechtgekomen, maar gelukkig staat hij in de keuken en werk ik voor de schermen en zo kunnen we prima samenwerken. Ik heb ook nog een zusje Anouk en woon samen met hen in Reuver. Naast mijn werk, school en stage ga ik ook nog graag voetballen.

1. Hoi, ik ben Janneke! Sinds 21 april 2019 maak ik deel uit van het vaste team bij de Boei. Ik ben geboren in Heerlen op 22 juni 1988 en opgegroeid in het uiterste zuiden van Limburg samen met mijn 6 broers en zussen; Ewout, Afke, Falco, Myrthe, Marijn en mijn jongste zusje Hester. Ik heb blauwe ogen, bruin haar en ben 1.79M lang.

Naast werken doe ik aan hardlopen, een bootcamp op zijn tijd en lees ik graag een goed boek. Mijn lievelingseten is toch wel een traditioneel Limburgs kostje, namelijk zuurvlees. Ik heb al veel leuke dingen meegemaakt met mijn collega’s, maar het jaarlijkse personeelsfeest is toch wel steeds een hoogtepuntje waar altijd lang over wordt nagepraat!

2. Mijn naam is Daan, geboren op 31 mei 1999  in Roermond en sinds maart 2019 werk ik in de bediening bij de Boei. Ik had een tussenjaar en ben toen semi-fulltime aan de slag gegaan. Werken is altijd een feestje, maar ik heb helemaal een topdag als ik samen met Anushan mijn zaterdagochtend kan beginnen. Uiteraard ben ik ook graag van de partij tijdens het jaarlijkse personeelsfeest en met mijn voorkeur voor Nederlandstalige meezingers ben ik een absolute gangmaker!

Als ik niet aan het werk ben of bezig met mijn studie kun je me op de wielrenfiets vinden. Met mijn 1.92M wordt ik vaak ingezet als ladder door mijn collega’s om iets voor ze te pakken. Ik heb blauwe ogen, bruin haar en mijn lievelingseten is lasagne.

3. Ik ben Mitchell ik ben de sous-chef . Na mijn koksopleiding en na op verschillende plaatsen ervaring op te hebben gedaan sta ik sinds 2017 sta ik in de keuken bij De Boei. Blij dat ik uiteindelijk toch op de uitnodiging ben ingegaan om te komen werken, want ik ben er nog steeds met plezier!

Naast werken gaat mijn vrije tijd voornamelijk in mijn auto zitten, mag ik graag voetbal kijken en spring ik regelmatig op de mountainbike. Ik heb 1 oudere zus en ben een lieve oom voor mijn nichtje Lizzy. Geboren in Weert op 18 april 1990, met blauw/groene ogen, blond haar en gegroeid tot 1.85 M.
Mijn beste vriend in de keuken is de snijmachine, al doet die vriendschap soms ook wel eens pijn!

4. Hoi ik ben Mandy! Een bekend gezicht bij de Boei met mijn altijd lachende blauw/grijze ogen en blonde haren, want al sinds 1 januari 2016 maak ik deel uit van het vaste team. Nooit mijn bedoeling geweest om zo lang te blijven, maar inmiddels ben ik zo op mijn plek dat ik graag nog even blijf! Ik ben geboren op 06 oktober 1994 en de oudste van 3 zussen. Geboren in Venlo en inmiddels gegroeid tot 1.68M.

Als ik niet aan het werk ben ga ik graag terrassen met vriendinnen of collega’s en bezoek ik regelmatig een festival of geniet ik van een heerlijke pasta carbonara in een Italiaans restaurant. Ik kan een boek schrijven over alles wat ik al heb meegemaakt tijdens het werk met zowel gasten als collega’s en een speciaal hoofdstuk wijden aan een boottocht in Utrecht tijdens een van de personeelsuitjes…..

5. Hallo, mijn naam is Imke! Geboren op 19 december 2000 in Venlo als jongste zusje van 2 grote broers, Youri en Yme. Met mijn bruine ogen, bruin haar en 1.67M toch ook alweer een tijdje te bewonderen in Asselt. Ik ben in Februari 2018 lid geworden van de bedienende brigade en regelmatig goed voor de slappe lach bij mijn collega’s en niet altijd omdat het mijn bedoeling is… Ik ga er graag op uit om op andere terrassen te kijken of ze het net zo goed doen als wij. Dan eet ik graag een goede pasta of lasagne onder het genot van een wijntje.

Mijn favoriete dag bij de Boei? Het jaarlijkse personeelsuitje!

 

6. Aangenaam, Pieter -Raoul van Cruchten! Multi inzetbaar in zowel keuken als achter de bar en sinds 31 mei 2018 werkzaam bij De Boei.

Ik ben geboren op 22 april 2002 in mijn huidige woning en woon daar samen met mijn ouders, broertje Loewieke en zus Shirley in Roermond. Mijn oudste zus Josje is inmiddels de deur uit.

Ik studeer technische bedrijfskunde en in mijn vrije tijd ga ik graag voetballen, gamen en vier ik graag een feestje met mijn vrienden. Regelmatig loopt dit weleens uit de hand, waardoor ik tijdens een werkdag wel eens slapend uit het magazijn ben gehaald. Kan gebeuren toch! Met mijn strakke bruine coupe en lieve bruin/ groene ogen ben ik altijd snel weer vergeven 🙂

 

7. Ik ben Robin, a.k.a. ‘de grootste fan van Rappe Sjors’. Werkzaam in de keuken sinds 1 januari 2017 en sindsdien dwing ik al mijn collega’s om de hele dag mee te luisteren naar de hits van mij idool. Ik ben geboren in Beesel op 1 maart 2002 en heb 1 zus, Kelly. Naast werken mag ik graag een potje voetballen en naar Rapper Sjors luisteren natuurlijk!

Ik heb blauwe ogen, blond haar en hoop dat mijn lengte van 0,90 cm in de toekomst nog uitgroeit tot een gemiddelde lengte van 1.80M. Ik eet graag lasagne met veel groenten in de hoop dat ik hiermee mijn gedroomde lengte nog ga bereiken. In de tussentijd vermaak ik me prima bij de Boei met het plagen van mijn collega’s, waarbij ik een speciaal plekje in mijn hart heb voor Clim.

 

8. Hallo daar, ik ben Neville. Sinds maart 2019 ben ik te vinden in de keuken bij De Boei. Begonnen met een stage en nu als vast onderdeel van het keuken-dreamteam.

Ik ben geboren in Nijmegen op 26 januari 1999, heb zwart haar, bruine ogen en ik ben 1.90M lang. Inmiddels woon ik al een hele tijd in Roermond met mijn ouders en broer Selwyn. In mijn vrije tijd ga ik graag chillen met vrienden en lekker uit eten. Een goede sushi is altijd een prima idee!

Ik hou ook van een goeie BBQ, die tijdens het zomertreffen met de collega’s in de tuin bij Vincent en Charlotte is altijd heel gezellig!

 

9. Heej, ik ben Clim. Sinds 15 maart 2017 ben ik werkzaam in de keuken bij de Boei. Begonnen in de afwas en inmiddels sta ik in de keuken. Ik ben letterlijk en figuurlijk gegroeid, want met mijn 1.99 M ben ik de langste van het team. Ik ben geboren op 25 juni 2003 in Roermond heb groen/ bruine ogen, bruin haar en 2 oudere broers, Luuk en Nico. Door Luuk ben ik bij de Boei terechtgekomen en liep mijn eerste personeelsfeest een beetje uit de hand. Tja, je bent jong en dan kan dat gebeuren he….

Inmiddels ben ik verstandig geworden en naast mijn koksopleiding ga ik graag sporten, chillen met vrienden en werken. Mijn lievelingseten is sushi en ik hou van een feestje op zijn tijd.

 

1. Mijn naam is Timo. Op 7 augustus 2003 ben ik geboren en daarna ook getogen in Swalmen. Daar woon ik nog altijd samen met mijn ouders en zussen Sanne en Sterre. In april 2018 ben ik voor een snuffelstage, op zoek naar mijn toekomstplan bij De Boei terecht gekomen. Vincent vroeg of ik wilde blijven in de weekenden en ik ben er nog steeds. Inmiddels volg ik ook een koksopleiding en leer ik veel nieuwe gerechten en smaken kennen, al blijft mijn lievelingseten toch nog wel friet.

Ik heb groene ogen, bruin haar en ben 1.83M lang. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen. Het leukste wat ik heb meegemaakt bij de Boei tot nu toe? Toch wel het uitje naar Phantasialand in lederhosen…..

 

2. Hey Hey, ik ben Noa. Alweer sinds juli 2018 in de bediening bij de Boei. Ik ben geboren op 19 september 2003 in Beesel en woon daar nog steeds met de family, waaronder mijn broers, Rick en Stijn. Waar je me wakker voor mag maken? Wortelenstamppot, heerlijk!

In mijn vrije tijd maak ik muziek en spreek ik graag af met vrienden.

Ik ben een altijd vrolijke verschijning met blond haar, blauwe ogen en ik ben 1.68M lang. Kort na mijn start bij de Boei was het eerste bedrijfsfeestje, dat heeft indruk gemaakt…. Een en al gezelligheid, net als elke werkdag!