de Boei

Hartelijk welkom bij Restaurant De Boei te Asselt!

Vakantiewoning Oostenrijk

Vanaf winterseizoen 2020/2021 verhuren wij via Chaletsplus onze vakantiewoning op het National Park Chalets in Neukirchen am Grossvenediger in Oostenrijk.

Een deel van dit splinternieuwe Chaletdorp is nog in aanbouw, waaronder ons huis. Dit wordt gebouwd volgens de hoogwaardige eisen die in Oostenrijk gesteld worden aan het bouwen van een woning. In typisch Oostenrijkse stijl worden in totaal 63 chalets gebouwd.

U kunt gebruik maken van de faciliteiten die het park te bieden heeft. U checkt in bij de receptie, maakt gebruik van de service om beddengoed en handdoeken te reserveren, u kunt verse broodjes bestellen, skiën tot aan de deur, de kinderen laten lesnemen bij de lift en skischool op het park en nog veel meer.

Het huis biedt 3 slaapkamers met allen een tweepersoons-bed waarvan 1 met een badkamer ensuite, badkamer met douche, separaat toilet, sauna met douche, keuken die van alle gemakken voorzien is, bergruimte voor de ski spullen, schoenendroger, ruime woonkamer met open haard en op elke verdieping een balkon met uitzicht over het dal.

Om al een indruk te krijgen van het park en reeds bestaande chalets klik op onderstaande link.

National Park Chalets

 

 


 De ramen worden geplaatst en op de voorgrond is te zien dat de skilift en oefenmaterialen voor de kinder-skilessen ook aanwezig zijn.